hero-press overview share print facebook linkedin twitter

Hero Benelux wederom gecertificeerd als Top Employers Nederland in 2015!

Breda - 13/02/2015

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute) erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

Hero Benelux kan met genoegen melden dat het als één van de selecte organisaties drie jaar achtereenvolgend de certificering Top Employers Nederland heeft ontvangen – een officiële erkenning van haar uitstekende HR-beleid.

Het Top Employers proces omvat een streng onderzoek. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een hoge standaard voldoet. Om het proces verder te valideren, worden alle verstrekte antwoorden aan een onafhankelijke audit onderworpen. Dit betekent dat de arbeidsvoorwaarden binnen Hero Benelux zorgvuldig zijn nagetrokken en uitstekend zijn bevonden.

Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat Hero Benelux zijn werknemers aanbiedt aan de hand van de volgende criteria:

• Primaire arbeidsvoorwaarden
• Secundaire arbeidsvoorwaarden
• Training & Ontwikkeling
• Carrièremogelijkheden
• Cultuurmanagement

Bezoek voor meer informatie ons bedrijfsprofiel op Top Employers Institute.