hero-press overview share print facebook linkedin twitter

Hero Fruit

Sinds 1914 heeft Hero een passie voor fruit. Het is lekker, het is voedzaam, zit vol met vitaminen en het ziet er prachtig uit. Hero fruit heeft meer dan 50 verschillende producten.

Om te drinken, voor op je brood, als tussendoortje of voor over je dessert. Stuk voor stuk bereid met liefde en natuurlijk het beste fruit. Bekijk Hero website.

Hero Baby

Bij Hero Baby geloven we dat voeding een belangrijke rol speelt in het verloop van een nieuw leven. Hero Baby biedt babyvoeding die aansluit op de leeftijdsfase van je kindje.

Van een breed assortiment flesvoeding tot aan de eerste hapjes. Op deze site kun je praktische tips en adviezen vinden over voeding en de ontwikkeling van een kind. Bekijk Hero Baby website.

B'tween

B’tween is een graanreep die je snel weer energie geeft, zodat je er weer tegenaan kunt.

Het is een lekker tussendoortje, vol met natuurlijke ingrediĆ«nten en zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Bekijk onze B’tween producten.

Organix

We geloven dat kleine kinderen recht hebben op gezond eten. Daarom maken we pure voeding, gemaakt van de beste en lekkerste biologische ingrediƫnten zonder onnodige toevoegingen.

De oorsprong van deze producten in 1992 is in Engeland en zijn sinds 2011 onderdeel van Hero Benelux. Bekijk Organix website.

Semper

Onze producten omvatten een grote verscheidenheid aan brood, cornflakes, pasta’s, koekjes, biscuits, snacks en meelmixen voor elk type koken en bakken.

Wij vinden dat iedereen het recht heeft te kiezen uit een groot assortiment soorten en smaken. Bekijk Semper website.

Betuwe

Jamfabriek De Betuwe is vooral bekend geworden door de reclamecampagnes met Flipje. Sinds 1885 zijn vele generaties opgegroeid met producten van de Betuwe en het merk roept dan ook nog steeds warme herinneringen op. Betuwe’s icoon Flipje is tenslotte al generaties lang een welkome gast aan tafel. Bekijk Betuwe.