hero-press overview share print facebook linkedin twitter
Onze partners selecteren
de beste ingrediƫnten.
Wij selecteren
de beste mensen.
Maak het verschil bij Hero!

Het goede van de natuur binnen handbereik brengen

Hero Benelux wil het goede van de natuur binnen handbereik brengen om consumenten, jong en oud, op een gezonde manier te laten genieten. Om dit te bereiken werken wij samen met de Hero Groep en onze partners. We vergroten daarmee onze kennis, innovatiekracht en groeimogelijkheden. Dit willen we ook voor onze medewerkers. Bij Hero krijg je de kans het verschil te maken en bij te dragen aan een groter geheel. Je krijgt de ruimte om proactief te zijn en ondernemerschap te tonen. Als jij klaar bent voor de volgende uitdaging, dan geven wij jou graag een kans. 

Onze vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op onze vacatureportaal is een overzicht te vinden van alle openstaande vacatures. Als jij interesse hebt in een van onze vacatures, dan horen wij graag van jou!

Onze afdelingen

Iedere medewerker, in welke functie dan ook, levert een bijdrage aan onze missie om het goede van de natuur binnen handbereik te brengen. Bij Hero Benelux kennen we de volgende afdelingen: Sales, Marketing, Finance & Customer Service & IT, Supply Chain en HR & Communications.